lørdag den 29. oktober 2011

Ligner de hinanden?

Nogle gange synes vi de ligner hinanden meget og andre gange slet ikke.
Silas var mere rund i hovedet end Filuca er.
Men her ligner de da hinanden ikk?

EFTERLYSNING: Indianere og cowboys (små figurer)

Lige for tiden er Silas helt vild med indianere og cowboys. Derfor skal han da have nogle figurer i julegave. De er bare ikke til at finde i handlen. Ligger du inde med nogle stykker, køber jeg meget gerne! Er også interesseret i et fort.

Billedet er fundet på Google

onsdag den 26. oktober 2011

Efterårssuppe

En Julie-klassiker som vi vender tilbage til igen og igen er denne kartoffel/porresuppe med baconknas og frisk persille.


Kartofler koges sammen med porrer i ringe og boullionterning.
Blendes med salt, friskkværnet peber og madlavningsfløde.
Drys med bacon og persille. Er også godt med ristede champignon i.

mandag den 24. oktober 2011

Efterårsbilleder

Fra i går hvor vi var ved søen og fodre ænderne....

fredag den 21. oktober 2011

Lys og mørk

De totale modsætninger, men alligevel lige lækre :-)


onsdag den 19. oktober 2011

Sådan bruger du knap 600 kr på 10 min

Jeg skulle bare lige hurtigt i H&M efter vanter til Silas. Men det blev hurtigt til lidt ekstra...
Egentlig kunne han jo også godt bruge et par ekstra luffer og noget undertøj. Fandt også en fin kjole til Filuca. Regner med hun kan passe den til julens fester, et par strik leggings og et par strømpebukser til mig selv.
Så der røg lige 600 kr fra kontoen. Godt der kommer børnepenge i morgen :-)

 

- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 18. oktober 2011

Drømme og myrer til salg

Vi har disse sorte Myren-stole i stuen omkring spisebordet.


 Meeen jeg drømmer nu om nogle lidt mere behagelige stole, som dem her fra HAY.


Det kræver bare lige, at vi får solgt myrerne først. Så derfor er de til salg! Interesserede kan få tilsendt flere billeder af de fine stole, som er i super stand!

søndag den 16. oktober 2011

Billeder fra en hyggelig hjemmeweekend

Vi har været hjemme hele weekend og bare hygget.
I går lavede vi græskerhoved med lys i (hvad hedder det egentlig?) og bagefter vafler.


 Er det ikke bare et godt udtryk?



Ellers er der blevet leget inden døre hele weekenden.




Til aftensmad fik vi burgere med hjemmelavede crispy kylletter, mums! Det er ikke sidste gang jeg laver dem for de var gode!!



lørdag den 15. oktober 2011

Pakkekalender

I denne uge er jeg gået i gang med at finde gaver til Silas' pakkekalender. I år er han for første gang stor nok til at forstå det. Han snakker meget om "ho-ho" (=julemanden) og kan huske ham fra sidste år. Han siger dog han kommer med pizza, så håber ikke han bliver skuffet når han bare kommer med trælegetøj?


Det første jeg har købt er trælegemad fra Netto. Ellers skal der være pixibøger, biler og så er jeg ellers lidt lost? Men mon ikke jeg finder på mere den næste måneds tid. Ideer til gaver til 2½ årig dreng modtages gerne! :-)

tirsdag den 11. oktober 2011

Føj for en service!

I går havde jeg en rigtig oplevelse, som jeg lige må dele med jer. Jeg handler i hvert fald aldrig i Jap a Dap i Silkeborg mere!
Sidst i august købte jeg de fineste Bisgaard støvler til Silas. Han var selv med inde i butikken og prøve dem - og de passede fint.
I weekenden skulle han have dem på for første gang, for nu var efteråret jo for alvor i gang. Vi kunne slet ikke få dem på ham. De var ikke for små i længden men over vristen. Jeg fandt æsken og kvitteringen frem og i går kørte vi ind for at returnere dem.
På bonnen står der "Vi bytter gerne varer i følge med bon til andre varer eller tilgodebevis".
Så kommer vi ind i butikken. Det var ejeren selv der stod ved kassen. Hendes attitude har aldrig været min kop te, hun er typen, hvor de sure miner ikke er langt væk at hente. Hun er også sur, hvis man bare kommer for at kigge uden at købe noget.
Jeg fortæller hende at støvlerne ikke passer og hun viser alternativer, hvilket der desværre ikke rigtigt var nogle af. Da hun skal til at tage dem retur, kigger hun på bonnen og siger "Nej dem kan jeg i hvert fald ikke tage retur! Du kan selvfølgelig ikke komme 6 uger efter købet og forvente at returnere dem!" Hold da op tænkte jeg. Det er en helt ny efterårsvare, som hun stadig har på hylderne. Jeg forsøger med alle argumenter "Jamen der har jo ikke været støvlevejr før nu?" Det ender med hun bliver sur og siger "Det er mandag morgen og jeg gider faktisk ikke stå her og diskutere med dig!"
Så vi må gå igen. Sikke en L**** service at få! Hun burde virkelig tænke sig lidt mere om, synes jeg. Sådan en lille butik kan da ikke løbe rundt, hvis hun fortsætter på den måde.
Er du interesseret i støvlerne, sælger jeg gerne. De er som sagt fra Bisgaard, ubrugte, str 24 og nyprisen er 550 kr.

lørdag den 8. oktober 2011

Lagersalg, en farlig slange og 2 guldklumper

I aftes var Filuca og jeg til Ej Sikke Lej lagersalg i Århus. Fandt ingen ting til Silas men 3 ting til Filuca, så det var okay. Pigetøj kan man jo altid finde, synes jeg.


På den kreative front sker der ikke så meget, men jeg er da ved at komme i sving igen. I denne uge har jeg lavet en slange mere til Louise. Den skal pynte på pigernes nye værelse. Er spændt på at se det færdige resultat, når det snart står færdigt.


Stadigvæk går den meste af tiden med de her 2 guldklumper :-)

onsdag den 5. oktober 2011

Nye støvler


Nu kan efteråret virkelig mærkes. Så i dag har jeg købt nye støvler og uld ammeindlæg. Shopping med et spædbarn i barnevognen er bare ikke helt det samme som før. Det er caféfrokost heller ikke, skulle jeg lige hilse at sige. Men spiste da en burger med én hånd mens jeg ammede, så det kan lade sig gøre ;-)