mandag den 29. april 2013

St. Bededagsferien

Ikke meget feriehygge over vores miniferie. Torsdag startede Filuca med at være syg. Lørdag blev det Silas' tur. De ligger begge stadig sådan her. I dag har Kenneth også lagt sig. Så nu er jeg eneste sygepasser og venter på, om det mon bliver min tur, eller om jeg går fri.



Vi skulle ellers alle sammen have været til konfirmation i går, men jeg måtte selv tage afsted. Så ærgerligt. De små havde ellers fået så fint nyt tøj. Filuca havde endda fået 2 fine sæt at vælge i mellem.


Jeg håber jeg snart vender tilbage. Har flere nye indlæg i ærmet.

Vil lige minde jer om I nu også kan følge min blog via Bloglovin.
Follow my blog with Bloglovin

søndag den 14. april 2013

W e e k e n d

Vi har stornydt weekenden med Disney, snolder, afslapning, "sove længe", morgenbrød fra bageren, sæsonens første loppetur, cafébesøg, legeplads og leg.
Jeg er begyndt i 1. praktik i en børnehaveklasse. Eller det vil sige i en SFO, så længe lockout'en står på. Så nu skal fritiden nydes ekstra meget. 

 Der tegnes og males

 Legoleg

Silas viser sin robot til Filuca. Loppemarked i Mølleparken. 

 Den bedste legeplads, Børnenes Jord.

 Nogen gik kold på bagsædet på vej hjem...

Det kreative står stille, helt stille. Det vildeste, jeg kan svinge mig op til, er at finde knapper til de her fine strik cardigans fra blogland. Det er Kristins glødende strikkepinde, der står bag den koksgrå. Den skal have fine stofbetrukne Liberty-knapper.


torsdag den 11. april 2013

Drømmeshopping

Til forårets fester. Der er så meget fint pigetøj og søde sandaler.



Drengetøjet kniber det lidt mere med i år, synes jeg, men fandt da lidt.




(billederne er lånt på Google)

mandag den 8. april 2013

Til salg

Nu er der igen nyt brugt tøj i blogbutikken. Kig ind!


søndag den 7. april 2013

Verdens dejligste Nugga









Nyt i køkkenet

Den nye stil er nu kommet til køkkenet. I stedet for den gamle tallerkenrække med kogebøger er der kommet IKEA hylder op. Det næste, der skal ske derude, er en nye skænk i stedet for karlekammerskabet. 





Et fint Meyer-Lavigne hoved er også flyttet ind. Det har længe stået på ønskelisten, og nu kan det endelig slettes. Godt med lidt uventede feriepenge :-)